Ocupació pistes
Pàdel
PÀDEL 1
PÀDEL 2
Tennis
TENNIS 1
TENNIS 2
TENNIS 3
TENNIS 4
TENNIS 5
Reservar pista
Reserves pistes
Reserva la teva pista
Facebook
NOU CONVENI DEL CLUB TENNIS OLOT
24/09/2019

Benvolguts/des socis/es,

Seguim treballant per oferir-vos un major ventall de serveis i en aquesta ocasió us informem d’un nou conveni de col·laboració amb el centre de ioga The Corner.

Aquest centre està especialitzat amb el ioga, una disciplina mil·lenària originada a la Índia que busca la unió entre el cos, la ment i l’esperit per assolir el benestar físic, emocional i espiritual a través de la pràctica dels “asanas”, la respiració i la meditació entre d’altres.

Amb aquest conveni, The Corner ens ofereix per a tots els socis i sòcies la matrícula i la primera classe gratuïta.


Per altra banda, aprofitem per recordar-vos la resta de convenis que el club està vinculat on podreu gaudir de diferents avantatges:

Servei de nutrició: amb la nutricionista Mireia Guzmán que ofereix un 10% de descompte per a cada visita pels socis/es que necessiten una atenció personalitzada per a la millora del seu rendiment.

Servei de fisioteràpia: al centre de Ramón Vilà amb un 10% de descompte amb cada sessió.

Material esportiu: a la botiga Intersport Everest de Vic amb un 20% de descompte per raquetes de tennis i pales de pàdel, en la resta d’articles el descompte és d’un 10% o un 15% segons el producte.

 


Si voleu rebre més informació contacteu amb nosaltres (682048499) i us informarem quin procediment seguir per acreditar-vos com a socis i sòcies del club.

« Volver